Omsorgsbygg har signert prosjektleder-avtaler

 
Omsorgsbygg har signert prosjektleder-avtaler
Omsorgsbygg har gjennomført en konkurranse for å få en rammeavtale for prosjektledertjenester. Nå er avtaler signert med seks leverandører, dette er OPAK AS, HR Prosjekt AS, WSP Norge AS, Advansia AS, Probea AS og Magna Prosjekt AS.

Denne rammeavtalen for prosjektledere er et supplement i situasjoner hvor vi ikke har egne ressurser tilgjengelig.  Vi er svært fornøyde med å få plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler.

Foretaket har inngått seks parallelle rammeavtaler med en varighet på fire år. Leverandørene er rangert i konkurransen og tildeles oppdrag etter en fast rullering, noe som innebærer at leverandør som er rangert som nummer én får det første oppdraget, deretter nummer to og så videre. Avtalene er verdt opptil 100 millioner kroner for hele avtaleperioden for alle leverandører.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår