Ole Moe AS blir Einhell-leverandør

 
Ole Moe AS blir Einhell-leverandørEinhell har en meget bred range av benkesager, kompressorer, aggregater, pumper, høvler, søyleboremaskiner, stein og flisekuttere.
Ole Moe AS i Kristiansand er fom. 1. oktober 2016 valgt av Einhell Germany AG som deres fremtidige partner for salg, distribusjon og service av deres produkter i Norge.

- Ole Moe AS har allerede startet å legge på lager flere av produktene, og serviceverksted er allerede på, skriver Ole Moe AS i en pressemelding.

Einhell har en meget stor bredde og leverer i dag komplett utvalg innen flere segmenter. De leverer elektroverktøy for 240 volt og batterier, i tillegg til en meget bred range av benkesager, kompressorer, aggregater, pumper, høvler, søyleboremaskiner, stein og flisekuttere.

Innen hage har også Einhell en god bredde, så som plenklipper, motorsag, ryddesag, gresstrimmer, hekksaks og en del annet innen hage. I tillegg har Einhell utstyr som støvsugere, høytrykkspylere, utstyr til bilpleie og ulike typer ovner for bygg og garasje,

Det Einhell markedsfører sterkest i øyeblikket er "Power X-Change" systemet sitt. Et batterisystem som gjør at brukeren kan bruke samme batteri på flere maskiner. Dersom det trengs mer kraft, kombineres to eller flere batterier.

- Produktbredden til Einhell er imponerende, i Tyskland er Einhell markedsleder på flere av produktene de selger. Kombinert med den sterke standing Einhell har i blant annet Tyskland og flere Europeiske land så ser Ole Moe AS for seg en kraftig vekst for Einhell i det norske markedet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår