OilQuick samarbeider med Trevi Benne S.P.A.

 
OilQuick samarbeider med Trevi Benne S.P.A.Bildet: I produktspekteret til Trevi Benne finner man stålsakser, crushere, sorteringsklyper, rotorskuffer og andre supplerende produkter. Foto Trevi Benne S.P.A
OilQuick Norge AS vil fremover tilby produkter fra den Italienske utstyrsprodusenten Trevi Benne S.P.A.

Trevi Benne har vært på det norske markedet i nærmere 20 år og spesialiserer seg på utstyr til sanering- og gjenvinningsbransjen.

I produktspekteret til Trevi Benne finner man stålsakser, crushere, sorteringsklyper, rotorskuffer og andre supplerende produkter som passer til maskiner av ulike størrelser. 

- I flere år har OilQuick Norge AS vært norsk forhandler for OilQuick AB sine verdensledende helautomatiske hurtigkoblingsfester, samt forhandler for Kinshofer Gmbh- og RF System AB (jernbaneutstyr), Dynaset Oy (hydraulisk utstyr) og Hultdins AB (Stein- og tømmerklyper). Ved å ha fått med Trevi Benne på laget vil vi nå kunne tilby kundene våre en enda mer komplett produktpakke, samt tilby full service i våre lokaler, skriver OilQuick i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår