Nyutdannet sivilingeniør 2019 - VVS, Tromsø

 
Nyutdannet sivilingeniør 2019 - VVS, Tromsø
Søker nå etter nyutdannet ingeniør til Tromsø både internt og eksternt. Vil du raskt få brukt fagkompetansen din innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter samtidig som du jobber fra den Arktiske hovedstaden? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

De siste årene har byggebransjen hatt et økt fokus på energi, miljø og digitalisering og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Vi har også et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med omtrent 180 fagressurser samlet i COWI Norge.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen ulike VVS-anlegg innenfor blant annet undervisningsbygg, næringsbygg, næringsmiddelindustri, industrianlegg og helsebygg. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima. Tromsø har i tillegg fantastiske muligheter for friluftsliv og utfordringer til lands, til vanns og i lufta med, så her er det muligheter for kiting, toppturer, padling, klatring og det meste andre en kan tenke seg. 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Beregning og dimensjonering av VVS-tekniske anlegg
 • Tidlig fase rådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter
 • Simulering av energibruk og inneklima
 • BIM prosjektering
 • Bidra med dine faglige innspill.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor-/Mastergrad innen relevant fagområde
 • Gode akademiske resultater
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Interesse for BIM 

COWI SOM ABREIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 20.02.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer/Høst 2019, eller etter avtale

Arbeidssted: Tromsø

Kontaktperson: Trond Roger Wallann (Seksjonsleder), tlf: +47 971 67 863, e-post: TWN@cowi.com.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår