Nyutdannet sivilingeniør 2019 - Geoteknikk

 
Nyutdannet sivilingeniør 2019 - Geoteknikk
Er du nyutdannet geotekniker våren 2019? Ønsker du raskt å bruke fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Les mer her!

COWI er blant verdens største rådgivende ingeniører innen bruer og tunneler. I Norge er vi i tillegg ledende innen planlegging av sykehus og flyplasser. Vi er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Vi jobber også med tunnelrehabilitering i Telemark, Buskerud og Vestfold, samt vegprosjektene E18 Rugtvedt–Dørdal og E16 Bjørum–Skaret, blant andre.

COWIs  avdeling for geoteknikk og ingeniørgeologi utgjør sammen med avdelingen for grunnundersøkelser vårt geofagmiljø i Norge. COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen geofagene, og som samarbeider tett på prosjekter i Norge og resten av verden.

Som nyutdannet geotekniker jobber du tett sammen med både yngre og erfarne kollegaer innen eget fagområde og øvrige fagområder. Dine oppgaver vil være planlegging og oppfølgning av grunnundersøkelser samt prosjektering av små og store geotekniske konstruksjoner og oppfølgning av geoteknisk arbeid på byggeplass. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med din leder.

DU ER FAGLIG ENGASJERT, KAN JOBBE SELVSTENDIG OG HAR GODE SAMARBEIDSEVNER

COWI er på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Din kompetanse:

  • Siv. ing/M. Sc. innen geoteknikk.
  • Solid forståelse for materialegenskaper og beregningsmetoder
  • God kjennskap til beregnings- og presentasjonsverktøy (e.g. Geosuite og Plaxis).
  • Gode akademiske resultater.
  • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 18.11.2018. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Høsten 2019/etter avtale

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Kim André Larsen, tlf: +47 9041 5575, e-post: KALA@cowi.com

Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår