Nytt overvåkingsverktøy for byggebransjen

 
Nytt overvåkingsverktøy for byggebransjenIllustrasjon: Blant nyhetene fra Unit4 er et overvåkingsverktøy for karbondioksid, bedre håndtering av innkjøpspakker, oppdaterte maler og støtte for rapportering av KPI-data på tvers av flere prosjekter.
Unit 4, som markedsfører seg som er en av de største systemleverandørene i norsk byggebransje, slipper nå ny versjon av den helhetlige programvaren MAP for byggebransjen

Av Odd Borgestrand

- MAP er et helhetskonsept for anbudsstyring og byggeprosjektledelse. Løsningen brukes til kostnadsberegning, planlegging, innkjøp og økonomistyring. Dermed vil MAP gir bedre lønnsomhet i prosjekter og raskere informasjonsdeling, sier Erik Barrebo, som er ansvarlig for MAP hos Unit4, til Byggfakta.

Den nye versjonen av programvaren, kalt MAP 10.80, er basert på tidligere versjoner av MAP, men med en rekke forbedringer.

 – I den nye versjonen har vi fokusert på å forbedre og justere de eksisterende funksjonene, øke ytelsen og gi et teknisk løft. Vi har også lagt til helt nye funksjoner, forklarer Erik Barrebo videre.

Blant nyhetene trekker han fram blant annet et overvåkingsverktøy for karbondioksid, bedre håndtering av innkjøpspakker, oppdaterte maler og støtte for rapportering av KPI-data på tvers av flere prosjekter.

- Samtidig som MAP 10.80 ble ferdigstilt, har Unit4 satset stort på å bygge opp en ny og større organisasjon. Det betyr at det vil komme flere nyheter og forbedringer av programvaren i løpet av året, lover Barrebo.

En BIM-integrasjon vil være den store nyheten når det gjelder funksjonalitet, men han trekker også fram en stor investering i selskapets tjenestetilbud.

- Dette innebærer at vi kan støtte bedriften med kundetilpasninger, tilby opplæring og bidra med forvaltningsavtaler og veiledning med forvaltning, sier Erik Barrebo.

I Sverige er UNIT4 MAP et av de mest vanlige kalkylesystemet blant de store entreprenørene. MAP er også tilgjengelig for norske virksomheter, understreker han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår