Nytt oppdrag for Wallenstam i Sverige

 
Nytt oppdrag for Wallenstam i SverigeAF Gruppens datterselskap HMB Construction har inngått avtale med Wallenstam om å bygge 161 utleieleiligheter i Flanören-kvartalet i Uppsala.
AF Gruppens datterselskap HMB Construction har inngått avtale med Wallenstam om å bygge 161 utleieleiligheter i Flanören-kvartalet i Uppsala. Kontrakten utgjør ca. 176 millioner svenske kroner.

Leilighetene skal bygges i den nye bydelen Rosendal, sentralt beliggende sørvest for Uppsala. Totalentreprisen starter til høsten med planlagt leveranse ved årsskiftet 2021/22.

Flanören er HMB Constructions tredje prosjekt for Wallenstam i Uppsala og det andre i Rosendal, der HMB har bygd 141 utleieleiligheter i en tidligere etappe.

- Våre kunder setter pris på at vi kan bygge til konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen i en pressemelding.

Tett samarbeid i tidlige stadier og håndverksmessig utført konstruksjon med lav prefabgrad gjør det mulig for HMB å bygge boliger av høy kvalitet.

HMB bygger i Stockholm, Mälardalen, Dalarna, Västmanland, Uppland og Gästrikland, og har i dag 1 500 leiligheter i produksjon.

HMB bygger også skoler, industrilokaler og kontorer. Selskapets omsetning i 2018 var 1,3 milliarder svenske kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår