Nytt oppdrag for sykehus i Bergen

 
Nytt oppdrag for sykehus i BergenLAB Entreprenør har inngått avtale med Haraldsplass Diakonale Stiftelse om innredningsarbeider i tilbyggs- og rehabiliteringsarealer på sykehuset. Ill. HLM Arkitektur
LAB Entreprenør, et datterselskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Haraldsplass Diakonale Stiftelse om innredningsarbeider i tilbyggs- og rehabiliteringsarealer på sykehuset.

Dette er den tredje kontrakten LAB gjennomfører med denne byggherren tilknyttet rehabilitering og utvidelse av sykehuset og VID vitenskapelige høgskole.

Totalentreprisen har en kontraktssum på MNOK 129, ekskl. mva.

Oppstart er primo august 2020 med overlevering i tredje kvartal 2021.

- Vi ser frem til å igangsette arbeidene som vil sikre stiftelsen nye, moderne lokaler både til helserettet virksomhet og til undervisning. LAB har i lang tid samarbeidet med byggherren om utvikling og bygging av ulike byggetrinn på sykehusområdet, og vi ser frem til å videreføre det gode samarbeidet, sier Amund Tøftum, konserndirektør i AF Gruppen, i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår