Nytt klimavennlig konsept for ytterdører

 
Nytt klimavennlig konsept for ytterdørerBildet: ECO inngår som en del av det eksisterende designutvalget i ADVANCE-LINE serien
Swedoor lanserer nå ECO – et nytt og bærekraftig tilvalg til ytterdører, samt sidefelt og overlys i ADVANCE-LINE serien.

- Bærekraftige bygg er i fokus, og innen 31. desember 2020 kommer det også nye EU-regler som skal sikre at alle nybygg er nesten på nullenerginivå. Swedoor ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen og lanserer nå ECO – et nytt og bærekraftig tilvalg til ytterdører samt sidefelt og overlys i ADVANCE-LINE serien. Dette tilvalget vil bli et naturlig valg for små og store byggeprosjekter der det planlegges passivhus, heter det i en pressemelding fra Swedoor.
ECO får bedre isolasjonsegenskaper og dørens kjernemateriale er laget av miljøvennlig trefiber.

- Siden ECO inngår som en del av det eksisterende designutvalget i ADVANCE-LINE serien, vil ikke de forbedrede miljøegenskapene gå ut over dørens design. Det ECO derimot skiller seg ut på, er at den gir døren en sterkere overflatefinish og en større glassåpning med en kvistfri og minimalistisk karm. ADVANCE-LINE lar deg velge mellom en rekke ulike design, farger, overflater, glass og materialer slik at du kan skape ditt eget uttrykk på døren, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Fakta om ECO
• Et bærekraftig tilvalg til det eksiterende sortimentet av ytterdører i ADVANCE-LINE serien
• Imøtekommer fremtidens energikrav i byggenæringen
• Kjernematerialet består av miljøvennlig og porøs trefiber
• 3-lags glass og 77 mm tykt dørblad for maksimal isolasjon
• FSC-sertifisert tre
• Kvistfri karm med sterkere overflatefinish

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle