Nytt klimavennlig konsept for ytterdører

 
Nytt klimavennlig konsept for ytterdører
Dørprodusenten Swedoor lanserer ECO – et nytt klimavennlig konsept for ytterdører som imøtekommer de økende kravene til bærekraftige byggematerialer

Bærekraftige bygg er i fokus, og innen 31. desember 2020 kommer det også nye EU-regler som skal sikre at alle nybygg er nesten på nullenerginivå. Dette har bidratt til at produsenter av byggematerialer nå må utvikle innovative produkter til de stadig grønnere byggene. Swedoor ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen og lanserer nå ECO – et nytt og bærekraftig tilvalg til ytterdører samt sidefelt og overlys i ADVANCE-LINE serien. Dette tilvalget vil bli et naturlig valg for små og store byggeprosjekter der det planlegges passivhus.

Nye fordeler med samme kjente design
Det er mange fordeler med å velge ECO. Først og fremst får døren bedre isolasjonsegenskaper som bidrar til lavere energiforbruk og bedre inneklima. I tillegg er dørens kjernemateriale laget av miljøvennlig trefiber.

Siden ECO inngår som en del av det eksisterende designutvalget i ADVANCE-LINE serien, vil ikke de forbedrede miljøegenskapene gå ut over dørens design. Det ECO derimot skiller seg ut på, er at den gir døren en sterkere overflatefinish og en større glassåpning med en kvistfri og minimalistisk karm.

Fakta om ECO

  • Et bærekraftig tilvalg til det eksiterende sortimentet av ytterdører i ADVANCE-LINE serien
  • Imøtekommer fremtidens energikrav i byggenæringen
  • Kjernematerialet består av miljøvennlig og porøs trefiber
  • 3-lags glass og 77 mm tykt dørblad for maksimal isolasjon
  • FSC-sertifisert tre
  • Kvistfri karm med sterkere overflatefinish
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår