Nytt kjøkken for Kongens menn og kvinner

 
Nytt kjøkken for Kongens menn og kvinnerFoto: Anette Ask/Forsvaret
Entreprenøren Lid Ventilasjon og Forsvarsbygg har underskrevet avtale om oppgradering av kjøkkenet til gardistene på Huseby. Dagens messe skal totalrehabiliteres og et nytt tilbygg skal på plass.

Det oppgraderte kjøkkenet vil stå klart i 2020. I byggeperioden vil soldatene få mat fra et midlertidig kjøkken.

Tirsdag denne uken ble kontrakten, verdt i overkant av 60 millioner kroner, undertegnet med entreprenøren Lid Ventilasjon AS.

Det var avdelingsdirektør Marit Kristiansen, som på vegne av Forsvarsbygg undertegnet kontrakten sammen med daglig leder i Lid Ventilasjon AS, Håkon Lid.

Alt byttes ut
- Dagens kjøkken er slitent og overmodent for utskifting. Vi er derfor glade for at denne løsningen endelig har kommet på plass. Dette er etterlengtet for Forsvaret og viktig å få på plass, uttaler Kristiansen i en pressemelding fra Forsvarsbygg.

Seksjonssjef Erik-Anders Helin utdyper:

- Prosjektet består av store ombygginger i dagens bygg, samt at vi etablerer et nytt tilbygg. Bygget får et etterlengtet «løft», deriblant total ombygging og modernisering av kjøkken, oppvask og lager, nye trivlige og funksjonelle personal/møterom, kontorer og nye garderober.

Ombygging og full drift
Oppgraderingen skal skje samtidig med at leiren er i full drift, og i byggeperioden vil derfor gardistene få mat fra et midlertidig kjøkken, slik at byggeperioden blir kortest mulig.

Spaden settes i jorda for det midlertidige kjøkkenet i mars 2019, og for det nye kjøkkenet i august. Kjøkkenet skal etter planen være klart til å ta imot sultne gardister i løpet av høsten 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår