Nytt bygg i massivtre i Østfold

 
Nytt bygg i massivtre i ØstfoldFasade av bygget som utføres i massivtre. Illustrasjon: Showfabrikken Media AS/Sørby Utleie AS
AF Gruppen er av Sørby Utleie as innstilt som totalentreprenør for nytt bygg og uteområder på Holtskogen i Hobøl kommune.

Kontrakten består av oppføring av lager, verksted, vaskehall og kontorer. Total BTA er 7600m2 med en kontraktsverdi på 113 millioner kroner. Oppstart av kontraktsarbeidene er august 2019 og forventet overlevering i juli 2020.

- Vi er svært tilfreds med denne tildelingen på nok et prosjekt oppført i massivtre. Vår byggvirksomhet i Østfold har en bred erfaring innenfor denne byggemetoden. Sammen med kunden har vi utviklet et konsept som tilfredsstiller kundens behov av tekniske og miljøvennlige løsninger. Vi ser frem mot å realisere et fremtidsrettet bygg, sier Geir Flåta, konserndirektør i AF Gruppen i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår