Nytt boligprosjekt mellom Skien og Porsgrunn

 
Nytt boligprosjekt mellom Skien og Porsgrunn
I alt skal det bygges 84 leiligheter i boligprosjektet ved elvebredden mellom Porsgrunn og Skien, legges snart ut for salg i markedet. Mad Arkitekter har tegnet boligprosjektet og har valgt tre i fasadene.

De 28 leilighetene i første salgstrinn vil få utsikt mot elva og de historiske omgivelsene på Menstad, Borgestad gård og Borgestadholmen.

– Nå blir det nytt liv langs elvebredden på Nenset, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør i Conceptor Bolig AS i en pressemelding.

Størrelsen på leilighetene vil være fra 37 til 115 kvm fordelt på seks etasjer med parkering i første etasje og rundt bygget.

Treverk i fasadene

Arkitektfirmaet Mad, avd. Bergen har tegnet prosjektet sammen med Conceptor Bolig. De vant oppdraget etter en arkitektkonkurranse, og har valgt å bruke mye tre i fasadene på byggene for å gi det et flott arkitektonisk preg. Tomten er på ca 10.000 kvm.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten,  Sandefjord, Røyken og i Skien.

Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder. Målet, for selskapet som ble etablert i 2016, er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

– Det er inngått en entrepriseavtale med Veidekke om bygging av prosjektet. Videre er Privatmegleren valgt som rådgiver på tilrettelegging og salg, sier Lasse Skjelbred.

– Avdelingsleder og megler for Privatmegleren Kvelland & Partnere i Skien, Thomas André Hansen, gleder seg stort til å lansere prosjektet.

– Dette er en utrolig god beliggenhet for de som vil ha kort vei både til Skien og Porsgrunn. I fremtiden vil det bli perfekt å gå og sykle langs elvebredden, kjøre bil eller ta bussen til både Porsgrunn og Skien, sier Thomas André Hansen,.

Ønsker byggestart i 2019

– Prosjektleder Frank Johannessen i Conceptor Bolig forteller at man er inne i fasen hvor man jobber med de siste detaljene rundt utviklingen av prosjektet.

– Samtidig starter vi å informere markedet om at dette blir flotte boliger med en fantastisk beliggenhet. Målet er at vi nå skal få god fremdrift og at byggestart kommer allerede i år, sier Johannessen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår