Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til Norge

 
Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til NorgeEt fokusområde for denne versjonen av messen er en utstilling over fornybare, dyrkede materialer. (Foto: Architect@Work).
Rundt 80 utstillere fra Norge og resten av Europa skal vise fram nyvinningene sine på den innovasjonstunge arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK 22.-23. mai i Oslo.

– Dette er noe vi har gledet oss til lenge. Vi har arrangert ARCHITECT@WORK i 28 byer i 15 ulike land, og nå er vi endelig klare til å slippe konseptet løs på det norske markedet, sier Barbara Lagae, utstillingsansvarlig hos arrangøren Kortrijk Xpo i en pressemelding i en pressemelding.

 Messen finner sted på X Meeting Point Oslo, og er rettet mot arkitekter, designere, bygningsingeniører, interiørarkitekter og andre som jobber med byggeprosjekter, urbanisering og byplanlegging.

Egen utstillingsjury

En egen norsk jury bestående av fire norske arkitekter har i månedene før messen jobbet med å velge ut utstillingsobjekter. Om lag 200 produkter fra 80 produsenter og distributører har passert nåløyet.

– Hele poenget med messen er å presentere nye og innovative produkter og konsepter. På den måten er alle de som besøker oss garantert å forlate messen med nye inntrykk og impulser, sier Lagae.

Unik messeutforming

Hun forteller at den unike messedesignen gjør at ARCHITECT@WORK skiller seg ut fra andre messer rettet mot arkitekter og formgivere.

 – Kompakte, identisk utformede stander gjør at store og små utstillere likt, og vi får best mulig kontakt mellom de besøkende og utstillerne. Dermed går man heller ikke går glipp av noe. I midten er det loungeområder der besøkende og utstillere kan snakke sammen over en kaffekopp, beskriver Lagae.

 Viser fram dyrkede materialer

Messen byr også på en prosjektvegg satt sammen av Scandinavian-architects.com, med arbeider fra utvalgte arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører, interiørarkitekter og lysdesignere fra samtiden. Det er også en egen materialutstilling som setter søkelyset på dyrkede og fornybare materialer.

 I seminardel blir det innlegg fra Julien de Smedt i det internasjonale arkitektfirmaet med samme navn, sivilarkitekt Kaja Melbye fra Hille Melbye Arkitekter og interiørarkitekt Heidi Pettersvold Nygaard fra Snøhetta. Sistnevnte skal fortelle om hemmelighetene på innsiden av den nedsenkede gourmetrestauranten Under i Lindesnes.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår