Nyhet – Elma Laser

 
Nyhet – Elma Laser
Elma Instruments introduserer nå Elma Laser, en serie av smarte Bluetooth avstandsmålere med fokus på brukervennlighet.

nstrumentene har en smart Bluetooth løsning. Ta et bilde av døren, vinduet eller fasaden med din Smartphone og ”trekk og slipp” alle mål tatt med Elma Laser til bilde. Du slipper nå håndskrevne mål og misforståelser. Da alle målene står direkte på bilde, kan feil og ukorrekte beregninger lett unngås. Med nyeste Bluetooth teknologi ”BLE”, er batteriforbruket svært lavt og du har alltid en avstandsmåler som er klar til bruk.

Elma Lasere finnes i 2 modeller. Elma Laser 1 passer i brystlommen, måler opptil 30 meter og beregner automatisk areal og volum. Elma Laser 3 måler helt opptil 80 meter og er i tillegg utstyrt med vinkelmåler/vater og avanserte funksjoner som indirekte høydemåling. Instrumentene er i en handy og robust utførelse i kapslingsklasse IP54

Elma Link er en smart og gratis APP til både iOS og Android telefoner, som med et intuitiv brukergrensesnitt raskt og enkelt påfører mål, vinkler, arealer eller volum i kombinasjon med Elma laser avstandsmålere. Del på sekunder via mail eller andre medier at prosjektlederen på kontoret kan starte arbeidet med det samme, eller innkjøperen kan bestille vinduene med nøyaktig bildedokumentasjon uten at du må inn på kontoret med målene. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle