Nye Veier arrangerer leverandørkonferanse

 
Nye Veier arrangerer leverandørkonferanseBlant Nye Veiers nye prosjekter er E6 Moelv-Øyer og flere store prosjekter på E39. (Foto: Nye Veier).
Nye Veier arrangerer igjen leverandørkonferanse for norske og internasjonale entreprenører, rådgivere og større underleverandører. En lang rekke prosjekter skal presenteres for entreprenører, rådgivere og underleverandører.

Stedet er The Qube ved Gardermoen. Tidspunktet er 20. mars kl 09. 

Nye Veier arrangerer igjen leverandørkonferanse for norske og internasjonale entreprenører, rådgivere og større underleverandører.

- Det kommende året venter vi å annonsere konkurranser om en rekke store og mellomstore prosjekter, til en verdi av mange milliarder kroner. Det dreier seg om prosjekter i alle våre utbyggingsområder, forklarer direktør for kontrakt og anskaffelser i Nye Veier, Bjørn Børseth.

Han nevner E6 Moelv-Øyer og flere store prosjekter på E39 som eksempler. 

Påmelding til leverandørkonferansen finnes her: https://www.nyeveier.no/nyheter-fra-prosjektomr%C3%A5dene/vaare-arrangementer/velkommen-til-ny-leverandoerkonferanse/

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår