Nye tjenester for å innhente tilbud for dine oppdrag

 
Nye tjenester for å innhente tilbud for dine oppdrag
Det er ofte ikke enkelt å finne den beste advokaten, regnskapsføreren, eiendomsmegleren eller lignende. Derfor har selskapet Lead Service AS laget en rekke tjenester for å gjøre slike valg enklere.

ANNONSE

Lead Service AS består i dag av flere ansatte som jobber på spreng med å ekspandere til nye markeder og for å gjøre de nåværende tjenestene sine bedre. 

Selskapet ble opprettet så sent som i 2019 men har allerede videresendt flere 1000 kundehenvendelser til sine samarbeidspartnere.

Konseptet er relativt enkelt. Dersom en forbruker for eksempel ønsker å finne en regnskapsfører, kan vedkommende fylle ut et skjema der han eller hun beskriver hva vedkommende trenger hjelp til. Dette vil typisk være hvor mye arbeid han eller hun trenger hjelp med og hvor stort AS-et er. Lead Service på sin side vil ha en rekke regnskapsførere tilgjengelig som selskapet samarbeider med. Lead Service vil da sende ut denne henvendelsen til de regnskapsførerne som vil passe best til det aktuelle tilbudet. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende.

Lead Service arbeider innenfor en rekke forskjellige bransjer, men fokuserer særlig på noen få. Under skal vi skrive litt om de forskjellige tjenestene til Lead Service.

Advokatmatch.no
Advokatmatch.no er en av de største prosjektene til Lead Service. Lead Service ønsker å gjøre nettsiden til en av de største opplysningssidene om lov og rett i Norge, og dermed gjøre tjenesten så nyttig som mulig for forbrukeren. Som kjent finnes det en rekke rettsområder innenfor jussen hvor privatpersoner ofte trenger bistand, og advokatmatch.no ønsker å dekke disse områdene så godt som mulig så ingen spørsmål blir ubesvart. Advokatmatch vil dekke områder som familierett, erstatningsrett, arbeidsrett, trygderett, eiendomsrett, kjøpsrett, strafferett og lignende.

Dersom forbrukeren ønsker å komme i kontakt med en advokat kan vedkommende gjøre dette via nettsiden. Han eller hun trenger kun å fylle inn et skjema på nettsiden så vil vedkommende bli kontaktet av forskjellige advokater som har erfaring innenfor rettsområdet.

Varmepumpeportalen.no
Varmepumpportalen.no er et av Lead Service sine andre satsningsområder. Grunnen til dette er at varmepumper er kommet for å bli, og for øyeblikket er det vanskelig å finne den beste informasjonen på nettet. Derfor ønsker lead service å gjøre varmepumpeportalen.no til den største siden innenfor varmepumper i Norge.

Lead Service samarbeider med forskjellige varmepumpeleverandører. På varmepumpeportalen.no kan forbrukeren beskrive hvilken tjeneste han eller hun ønsker, og deretter vil Lead Service sende henvendelsen til forskjellige varmepumpeleverandører. Disse vil igjen kontakte forbrukeren med informasjon og veiledning.

Regnskapsførertilbud.no
En av de eldste tjenestene til Lead Service er Regnskapsførertilbud.no. Tjenesten fokuserer seg utelukkende til regnskap til små eller større bedrifter. Det finnes ekstremt mange mennesker som starter bedrifter årlig, slik at det er et stort behov for regnskapsførere. Ved å benytte seg av regnskapsførertilbud.no vil forbrukeren mye enklere kunne finne den beste regnskapsføreren til sin bedrift.

Konseptet fungerer relativt likt som de andre konseptene. Personen som ønsker en regnskapsfører kan fylle inn et skjema, og etter dette vil vedkommende bli kontaktet av forskjellige regnskapsførere Lead Service samarbeider med. Alt selvfølgelig helt gratis og uforpliktende.

Meglerportalen.no
Kanskje det største satsingsprosjektet til Lead Service vil bli Meglerportalen.no. Som kjent kjøpes og selges det ekstremt mange eiendommer årlig. Det er ingen tvil om at det finnes et sterkt behov for eiendomsmeglere, og også et sterkt behov for tjenester hvor mennesker kan finne eiendomsmeglere.

Meglerportalen.no ønsker å gjøre det enklere for forbrukeren å komme i kontakt med forskjellige meglere. Ved å få tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere vil forbrukeren mye enklere se hvem som har den beste prisen i forhold til ekspertisen vedkommende tilbyr. Meglerportalen.no samarbeider med en rekke eiendomsmeglere og vil gjøre utvelgelsesprosessen enklere for forbrukeren.

Lead Service i fremtiden
Dette er bare noen få av tjenestene til Lead Service, og selskapet planlegger også å ekspandere til nye bransjer og markeder. Alt i alt ønsker Lead Service å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukere i Norge å benytte seg av forskjellige tjenester. Dette vil også komme leverandørene til gode. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker å samarbeide med Lead Service AS, er det bare å ta kontakt med dem gjennom deres nettsider.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår