Nye skap møter stort behov

 
Nye skap møter stort behov
Canes´nye prefabrikerte skap skal være problemløseren som forenkler arbeidsdagen i alle typer prosjekter som involverer vannbåren varme.

Klappet og klart

Canes har utviklet en ny type prefabrikerte tekniske skap for vannbåren varme og radiatorer. Skapene er nå klare til levering.

- Den viktigste nyheten ved skapene er at de leveres ferdigmontertmed komplett teknisk utstyr fra verkstedet vårt før levering. Tidligere måtte du som kunde kjøpe delene separat og montere skapet ferdig selv - nå har vi gjort jobben for deg, sier teknisk selger Lance Horner hos Canesi en pressemelding fra selskapet.

Kan integreres

Skapet kan integreres i alle typer prosjekter som innbefatter tappevann og varmeutstyr, som for eksempel nye leiligheter, eneboliger, større kontorbygg, skoler, næringsbygg - nær sagt alt av nye bygg. Målgruppen er først og fremst rørleggeren, men Canes ønsker i økende grad å være en problemløser for entreprenør- og rørleggerbedrifter i bransjen.

Møter stort behov i markedet

Canes består stort sett av ingeniører og rørleggere som har spesialisert seg på vannbåren varme gjennom en årrekke. Skapet ble utviklet som et svar på kjente, aktuelle utfordringer i rørleggerens hverdag, og sikrer at jobben kan utføres på en mest mulig praktisk.    

- Etterspørselen har vært der og vi har sett behovet for prefabrikerte skap hos våre kunder. Tidspress og mangel på arbeidskraft er en utfordring for mange. Med skapet sparer du mye tid og er sikret mot installasjons- og monteringsfeil siden vi har ansvar for alt inni skapet. Det leveres trykktestetog grundig kvalitetssikret. Vi er stolte over å ha funnet løsningen på rørleggerens oppgaver, som ofte oppfattes som en utfordring i arbeidshverdagen. Samtidig er løsningen rimelig og holder topp kvalitet, sier Lance.

Prefabrikerte skap lettet jobben i stort boligprosjekt

Canes har fått gode tilbakemeldinger på de prefabrikerte skapene fra kunder og aktører i bransjen. Holtefjell VVS tok nylig i bruk skapene i det store boligprosjektet Elvehagen i Asker, som består av 40 nye leiligheter.

- Erfaringen vår er at gutta har tatt det godt i mot og har opplevd at det effektiviserer hverdagen. Vi har stramme tidsfrister på alle våre prosjekter. Det gjør at vi er nødt til å effektivisere produksjonen. Etter å ha hatt et godt samarbeid med Canes gjennom 10 år, valgte vi deres løsning med henblikk på at vi ville bli bedre på gjennomføring av skapmontering. Samtidig var de også best på pris og levering. På disse prefabrikerte skapene er alle komponentene tilpasset våre systemer. Det gjør monteringen enklere på byggeplassen, forteller daglig leder Øivind Syvertsen i Holtefjell VVS. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår