Nye Nante NT18 DR

 
Nye Nante NT18 DRBildet: Nante NT18 DR
Når den lille gravemaskinen Nante NT18 DR nå slippes på markedet, er det med flere norske tilpassninger fra den kinesiske produsenten.

Kinesiske Jianxi Nante Construction Machinery Co. Ltd. har så langt hatt stor suksess med sin minigraver NT10, som ble lansert på det norske markedet i 2017. Nå følger den norske importøren Wee.no opp med storesøsteren Nante NT18 DR, som er tilpasset det norske markedet på flere måter.

- 2-tonneren er utstyrt med et mer designriktig, oppvarmet styrehus med vindusviskere og åpnbare sideruter, og kommer med forlenget stikke på 1,4 meter, noe som gir en gravedybde på opp til 2,4 meter. Gravemaskinen er utstyrt med en driftsikker 3 cyl. Laidong diesel som yter 19 kW, og leveres med skuffer designet i og for bruk i Skandinavia. I likhet med lillesøsteren er dette en lett håndterbar maskin tilpasset små og mellomstore oppdrag som drenering, gartner- og parkvirksomhet, mudring, såling, landskapsarbeid med mer, heter det i en pressemelding.

-Dette er en smidig arbeidshest på knappe to tonn. Kineserne har forstått at det ikke bare er kvalitet og pris som gjelder i markedet for mindre gravemaskiner i Skandinavia. Her må tilpassinger gjøres, ikke minst på design og tilleggsutstyr, for å vekke en interesse. Med tanke på NT 10 sin popularitet i Norge, er tilpassingen og satsingen på storesøster NT 18 DR et fornuftig valg, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Utover Nante er Wee.no importør av traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår