Nye modeller fra Yanmar

 
Nye modeller fra Yanmar
Som følge av Yanmar Construction Equipment Europe sitt oppkjøp av Terex kompakt divisjon i Tyskland i starten av 2017 har nå H&H Maskin som importør for Yanmar fått flere nye modeller i vår portefølje.

Flere av modellene fra Terex vil fra nå være å finne som Yanmar, i gul og svart farge og med litt nye betegnelser i forhold til tidligere Terex betegnelser.

– Vi gleder oss i å ta fatt med blant annet to nye modeller av beltegående gravemaskiner, SV85 på cirka 8,5 tonn og SV120 på rundt 12,0 tonn. Begge med to forskjellige varianter av bom løsning. Standard bom eller tre leddet bom, heter det i en pressemelding fra H&H Maskin AS.

Tre nye modeller av hjulgående gravemaskiner. B75W på ca. 7,5 tonn, B95W på ca. 9,5 tonn og B110W på ca. 11 tonn. Alle med flere typer valg av bom løsninger, doserskjær, hengerfeste, to eller fire hjuls styring og type dekk osv. Alt etter kundens behov. Alle modeller med kraftige motorer nok til separate hydraulikkretser for drift og arbeidshydraulikk.

Fire nye modeller av leddstyrte hjullastere. V70S med svingbart lasteapparat. Vekt 5,4 tonn 60 hk og 0,7 til 1,0 m3 skuffe. V80 på 5,0 tonn, 60 hk 0,8 – 1,1 m3 skuffe. V100 på 5,8 tonn, 75 hk 1,0 – 1,55 m3 skuffe. Samt V120 på 7,0 tonn, 101 hk 1,2 – 1,8 m3 skuffe.

– Som følge av alle våre nye produkter i sortimentet har vi samtidig vært heldige av å ha gjort forhandleravtale med selskapet Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord. Tom og Dag Erland Aarøe, samt mange av deres ansatte har lang erfaring fra tidligere med Terex og andre merker av anleggsmaskiner og utstyr. Anlegg og Miljøservice AS vil ha sitt fokus på fylkene Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder og representere full range av produkter innen det kompakte segmentet som Yanmar har av minigravere fra 1000 kg og til nå 12 tonn samt beltedumpere, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

De første nye Yanmar / Terex modellene vil være på plass på Dyrskuen i Seljord, hvor da også Anlegg og Miljøservice AS vil stå representert på H&H Maskin sin stand.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle