Nye kassettmodeller gir energisparing

 
Nye kassettmodeller gir energisparing
Panasonic lanserer en ny generasjon med 90x90 takmonterte kassettmodeller, utviklet for å møte kundenes krav om energibesparelser, maksimal komfort og sunnere luft.

Kassettenhetene er utviklet spesielt for virksomheter, hotell- og handelsnæringen. Sammenlignet med forrige generasjon har SCOP- og SEER-verdiene økt med 15 prosent, hvilket gjør dem mer energieffektive enn noen gang tidligere. Ved drift på 10kW har enheten en A++ SEER-verdi på 7,60, og en A++ SCOP-verdi på 4,80.

Intelligent sensorteknologi
En av nøkkelfunksjonene (valgfri) til de nye 90x90-kassettene, er den intelligente Econavi-sensorteknologien som gjør at enheten kan spare energi og skape et sunnere innemiljø. Dette gjør den ved å registrere om folk er tilstede eller ikke, og ved å måle den gjennomsnittlige gulvtemperaturen. Ut fra denne informasjonen tilpasses temperatur og luftsirkulasjon etter hvorvidt folk er tilstede, noe som kan redusere energiforbruket. I tillegg har kassettenheten en sensor som overvåker luftfuktigheten og regulerer den slik at luften i rommet ikke blir for tørr eller fuktig.

Sikrer ren og frisk luft nesten uten en lyd
Et Nanoe-rensesystem sikrer at luften som kommer ut er ren og frisk. Systemet fjerner forurensning, sigarettrøyk, bakterier, sopp, pollen og andre partikler fra luftinntaket før det kommer inn i rommet. På den måten får brukerne et sunt og komfortabelt innemiljø.

Videre er lydnivåene i drift på kassettenheten svært lav, helt ned til 28 dB(A). Dette betyr at det ikke skapes noen forstyrrelser, hvilket er spesielt viktig i kontormiljøer.

Tidsriktig design og fleksibel styring
Panasonics 90x90 kassenhet har fått et oppgradert slankt og minimalistisk design som gjør at den kan skli sømløst inn i resten av interiøret. Kassettenheten kan også betjenes med flere typer Panasonic fjernkontroller, blant annet CZ-RTC5A som har fått flere oppgraderte funksjoner, inkludert administrasjon av Nano-systemet og ECONAVI.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår