Nye Hilti MQ-41-L

 
Nye Hilti MQ-41-L
Hilti har lansert det innovative systemet MQ-41-L for å sørge for en mye lettere, raskere og enklere montasje av tekniske installasjoner.

Med brannklassifisering opptil 30 minutter opprettholder MQ-41-L industristandarden til tross for at den er 20% lettere enn sin forgjenger. Godstykkelsen på skinnene er redusert fra 2 til 1,5mm.

Systemet inneholder et nytt utvalg med montasjedeler som gir en hurtigere installasjon. Den nye trapesmutteren (skive og mutter i ett) har en ergonomisk design og innvendige gjenger for å redusere tiden det tar å fullføre en installasjon.

Hilti har også hatt fokus på ankerhullene som nå er kompatible med både M8 og M10 ankere, eller med betongskruer (som f.eks. HUS3-H 8X55). Dette gir mulighet for reduserte kostnader, samtidig som de samme belastningsverdiene opprettholdes.

- Vi ønsket å forbedre vår portefølje av installasjonssystemer med et lettere alternativ for de vanligste bruksområdene, og MQ-41-L sørger for nettopp det, sier Hiltis produktsjef for installasjonssystemer i Nordeuropa.

De små detaljene som trapesmutteren og det nydesignede ankerhullet kan utgjøre en vesentlig forskjell med tanke på tidsbesparelser på et prosjekt, og muligheten for variable forankringsstørrelser gir brukerne den fleksibiliteten de har bedt om.

Hilti MQ-41-L er kompatibel med den brukervennlige Hilti PROFIS programvaren for installasjonssystemer. PROFIS beregningsprogram for installasjon kan lastes ned her.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår