Nye Hilti MQ-41-L

 
Nye Hilti MQ-41-L
Hilti har lansert det innovative systemet MQ-41-L for å sørge for en mye lettere, raskere og enklere montasje av tekniske installasjoner.

Med brannklassifisering opptil 30 minutter opprettholder MQ-41-L industristandarden til tross for at den er 20% lettere enn sin forgjenger. Godstykkelsen på skinnene er redusert fra 2 til 1,5mm.

Systemet inneholder et nytt utvalg med montasjedeler som gir en hurtigere installasjon. Den nye trapesmutteren (skive og mutter i ett) har en ergonomisk design og innvendige gjenger for å redusere tiden det tar å fullføre en installasjon.

Hilti har også hatt fokus på ankerhullene som nå er kompatible med både M8 og M10 ankere, eller med betongskruer (som f.eks. HUS3-H 8X55). Dette gir mulighet for reduserte kostnader, samtidig som de samme belastningsverdiene opprettholdes.

- Vi ønsket å forbedre vår portefølje av installasjonssystemer med et lettere alternativ for de vanligste bruksområdene, og MQ-41-L sørger for nettopp det, sier Hiltis produktsjef for installasjonssystemer i Nordeuropa.

De små detaljene som trapesmutteren og det nydesignede ankerhullet kan utgjøre en vesentlig forskjell med tanke på tidsbesparelser på et prosjekt, og muligheten for variable forankringsstørrelser gir brukerne den fleksibiliteten de har bedt om.

Hilti MQ-41-L er kompatibel med den brukervennlige Hilti PROFIS programvaren for installasjonssystemer. PROFIS beregningsprogram for installasjon kan lastes ned her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle