Nyansettelser i Firesafe

 
Nyansettelser i Firesafe
Firesafe ansetter ny CFO og ny direktør for Kontroll & Service-virksomheten.

Ny økonomidirektør
Eivind Skarpodde (45) er fra 1. juni ansatt som ny økonomidirektør/CFO i Firesafe. Eivind kommer fra stillingen som økonomidirektør i Hafslund Varme AS, hvor han har vært siden 2012. Skarpodde er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har lang økonomisk erfaring. Han får ansvaret for økonomifunksjonen i hele Firesafe-konsernet, inkludert datterselskaper i Norge, Sverige og Danmark, og inngår i Firesafes ledergruppe.

I sine tidligere stillinger har Eivind jobbet mye med forretningsutvikling og forbedringsprosesser. Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe, tror denne erfaringen vil bli viktig i hans nye rolle som CFO.

– Firesafe er i stadig vekst og vi har store ambisjoner for fremtiden. Vi tror og håper at Eivind vil bli en viktig bidragsyter for at vi skal nå våre mål om å bli Nordens ledende aktør innen brannsikring, sier Ameln.

Ny direktør for Kontroll & Service-virksomheten i Norge
1. juni ble Brynjar Kvernstuen (37) ansatt som ny direktør for Kontroll & Service-virksomheten i Firesafe AS. Kvernstuen får det overordnede ansvaret for hele avdelingen, blir en del av Firesafes ledergruppe. Tjenesteområdet omfatter blant annet installasjon, kontroll og service av manuelt slokkeutstyr, gass-slokkeanlegg og kontroll av sprinkler og andre branntekniske installasjoner.

Kvernstuen har utdannelse fra Forsvaret og Handelshøyskolen BI. De siste seks årene har han vært driftssjef og teknisk sjef i Eiendomshuset Malling & Co i Oslo. Han har solid erfaring fra forvaltningssiden og kjenner Firesafe godt som leverandør. Firesafes målsetning er å øke omsetningen på Kontroll & Service og gjøre Firesafe til Norges største aktør innen dette området.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle