Nyansatt hos Firesafe AS

 
Nyansatt hos Firesafe ASBildet: Vegard Walsø Mathisen
Vegard Walsø Mathisen er ansatt som avdelingsleder for Firesafe Kontroll & Service Øst.

Vegard Walsø Mathisen (37 år) starter i stillingen som avdelingsleder den 19.august og vil ha ansvaret for Firesafe Kontroll & Service Øst. Avdelingen er forretningsområdets største avdeling og leverer produkter og tjenester til Østlandet innen service-/ vedlikehold av brannslokkere, etterlysende ledesystem, automatiske slokkeanlegg og forsikringsgodkjent kontroll av sprinkleranlegg.

Walsø Mathisen kommer fra stillingen som leder for Hærens senter for rekruttering og seleksjon ved Krigsskolen. Han har gjennom sine 16 år i Forsvaret hatt en rekke lederstillinger, både i inn- og utland. Mathisen har i tillegg til utdanning fra Forsvaret mastergrad i endringsledelse og mastergrad i organisasjon og ledelse, begge fra UiT.

- Vi gleder oss veldig til å få Vegard med på Firesafe-laget og det han kommer tilføre vår organisasjon gjennom sine personlige- og lederegenskaper. Han innehar til tross for sin alder allerede en praktisk ledererfaring som de færreste av oss oppnår gjennom et helt arbeidsliv, i tillegg til tung formell kompetanse. Vår avdeling Øst har de siste årene hatt en bratt omsetningsvekst, så vi er derfor utrolig heldige som har fått inn Vegard til å lede denne utviklingen og våre medarbeidere videre. Vi er sikre på at han kommer til å tilføre vår organisasjon kompetanse og holdninger som våre kunder igjen vil nyte godt av, sier Brynjar Kværnstuen, direktør Kontroll & Service i Firesafe, i en pressemelding.

Om Firesafe:
Firesafe er Nordens største selskap innen brannsikring, og Norges ledende aktør innen brannteknisk rådgivning og installasjon, samt kontroll og service av branntekniske installasjoner. Markedsområdene er bygg og tunnel. Firesafe Energy er datterselskap med markedsområde offshore/marine. Hovedkontoret er i Lørenskog utenfor Oslo. Firesafe ble etablert i 1981 og konsernet har 660 ansatte og en årlig omsetning på MNOK 820. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår