Ny utleie-sjef

 
Ny utleie-sjefAvdelingsleder: – Utleiebransjen har alltid facinert meg. Nå ser jeg fram til å være med på en nye spennende reise i Utleiesenteret, sier selskapets nye avdelingsleder i Oslo, Knut Onstad. Foto: Torbjørn Tandberg
Utleiesenteret har tilsatt en av bransjens mest erfarne menn som ny avdelingsleder i Oslo, nærmere bestemt Knut Onstad (52).

Oslo-avdelingen, som holder til på Ulven, gikk tidligere under navnet Høydespesialisten, et familieeid selskap som ble startet opp av Jens Egil Jensen i 1997 og senere overtatt av sønnen Tommy Jensen. For ett år siden ble selskapet fusjonert med Utleiesenteret i Drammen og Akershus Utleie på Gardermoen. Det nye konsernet er nå den største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med en totalomsetning på 350 millioner kroner og over 80 ansatte.

Nylig ble Knut Onstad ansatt som leder ved Oslo-avdelingen. 52-åringen, som opprinnelig er fra Rælingen, kom fra stillingen som daglig leder ved utleieselskapet Stavdal AS.

Og det er ingen nykomling i utleiebransjen som nå har flyttet inn i Oslo-avdelingens nyrenoverte lokaler der det i dag er 13 ansatte. Avdelingen på Ulven omsetter årlig for i overkant av 50 millioner kroner.

– Rivende utvikling
– Karrieren i utleiebransjen startet i seskapet Safelift allerede i 1987, og siden har jeg holdt meg innen dette fagfeltet. Nå ønsker jeg å være med på den spennende reisen til Utleiesenteret som startet da de tre selskapene ble fusjonert for et år siden, sier 52-åringen som har merket en rivende utvikling innen bransjen i løpet av denne perioden.

– Tidligere skulle jo entreprenør og bedrifter eie alt utstyr selv, men det er en trend som er i ferd med å snu helt om også her i Norge. Også på utstyrssiden har det skjedd veldig mye. Husker fortsatt at jeg var veldig stolte når vi kunne tilby en 26 meter høy lift. I dag har vi 57 meter høye lifter som i tillegg er bilmonterte, sier Onstad som ser for seg en økning i både bemanning og omsetning i årene som kommer.

Kjenner bransjen
– Jeg tror vi vil nyte veldig godt av synergieffekten rundt sammenslåingen i tillegg til at markedet totalt sett vil øke. I tillegg vil overgangen til det grønne skiftet, med nye løsninger og ny teknologi, gjøre at mange vil finne det tryggere å leie i stedet for å kjøpe, påpeker den ny avdelingslederen i Utleiesenteret Oslo.

Og konsernsjef i Utleiesenteret, Lasse Kjøsgerud, er veldig fornøyd med å få Knut Onstad med på laget. – Knut er en av de som kjenner utleiebransjen best i Norge. Han er en stødig og dyktig kar som Utleiesenteret vil få mye glede av i tiden som kommer, sier Kjøsterud.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår