Ny utbyggingssjef for Evenes

 
Ny utbyggingssjef for EvenesJohn Ommund Syvertsen, utbyggingssjef for Nye Evenes flystasjon. (Foto: Forsvarsbygg).
John Ommund Syvertsen (46) er tilsatt som utbyggingssjef for nye Evenes flystasjon i Forsvarsbygg.

- Vi er svært godt fornøyd med at det er John Ommund Syvertsen som skal holde i fremdriften og sikre gjennomføringen med utbyggingen av nye Evenes flystasjon, sier Olaf Dobloug, prosjektdirektør for Kampflybase i Forsvarsbygg, i en pressemelding.

- Vi er inne i en tidskritisk fase, hvor det er store investeringer som skal på plass og vi skal ta imot de første flyene allerede høsten 2021. Det er en krevende jobb med samarbeid med lokale og regionale myndigheter, Avinor med driftsansvar for hele flyplassen og mange i forsvarsfamilien. Ikke minst er det også viktig å fortsette det gode samarbeidet vi har med byggebransjen. For utbyggingen av nye Evenes flystasjon er det svært viktig å ha på plass en person som har god kjennskap til hva som kreves for å løse vårt oppdrag med å ha på plass bygninger og infrastruktur på Evenes. Forsvarsbyggs oppdrag er å gjøre nye Evenes flystasjon klar til å ta imot F35 flyene og de maritime overvåkingsflyene som kommer til Forsvarets fremskutte base i nord, sier Dobloug videre.

John Ommund Syvertsen har bred erfaring fra hele Forsvarssektoren innen eiendom, bygg og anlegg (EBA) siden 2001. Han har jobbet med EBA, og ledererfaringer, fra Forsvaret ved Garnisonen i Sør-Varanger, indre Troms og Luftforsvarets skolesenter på Kjevik, EBA saker i Forsvarsdepartementet og nå sist med prosjekter i tidlig fase i Forsvarsbygg. Han har lederutdanning fra Krigsskolen, ingeniørutdanning fra Hærens Ingeniørhøyskole og master i industriell økonomi og informasjonsledelse fra Universitetet i Agder.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår