Ny sikringslastskillebryter forebygger lysbuer

 
Ny sikringslastskillebryter forebygger lysbuerNy NH-sikringslastskillebryter fra Rittal sikrer driften og beskytter personalet fra risikoen for lysbuer.
Ulykker i forbindelse med lysbuer skjer hvert år. Personer som blir berørt kan bli utsatt for svært høy temperatur og lysintensitet. Skadene kan være alvorlige. En ny NH-sikringslastskillebryter fra Rittal reduserer risikoen.

Rittal utvider systemløsningen Ri4Power 185 mm med en ny
NH-sikringslastskillebryter for lavspenningsanlegg. Denne fungerer med dobbelbrytning. For å unngå risiko for lysbue bryter den først spenningen med hjelp av en fjær før den fraskiller.

Installere vertikalt
I motsetning til andre brytere er Rittals NH-sikringslastskillebryter montert vertikalt og tillater tilkobling enten ovenfra eller nedenfra. Den vertikale designen tilbyr også mer effektivt varmeavledning enn en horisontal modell.

Enkel å tilkoble
Ingen perforering kreves for å skape kontakt. Monteringen utføres med klemskruer eller alternativt med skruefestene. Det er også mulig å kople ulike typer av ledere med skrue eller boxterminaler.

Mer beskyttelse øker sikkerheten
Ulike berøringsbeskyttelser øker sikkerheten til operatøren. Koble til et elektronisk system for sikringsovervåkning er et alternativ. Økt sikkerhet er også sikret gjennom det verktøylåste lokket samt av en integrert posisjonsindikator.

Den nye NH-sikringslastskillebryter er egnet for sikring av NH 00-3 og holder samme størrelse opp til 630 A. De kan kombineres med apparatadapter og
NH-smeltebryter som inngår i systemløsningen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår