Ny salgsdirektør i Inwido

 
Ny salgsdirektør i InwidoBildet: Henry Krohnstad
Med ny leder for salgsstyrken i Norge har Inwido ambisjoner om økte markedsandeler og vekst i det norske dør- og vindusmarkedet i 2018.

Henry Krohnstad er ansatt som salgsdirektør for Inwido Norway AS. Henry kommer fra Lantmannen Cerealia AS der han har vært Administrerende Direktør de siste fire årene og før det Salgsdirektør siden 2007. Henry har over 30 års erfaring med salg og ledelse innen retail med gode resultater.

- Vi er svært fornøyd med at Henry har takket ja til stillingen og gleder oss til å få han med på laget, sier Erik Fantoft, administrerende direktør i Inwido Norway AS.

- Henrys erfaring innen salg og marked vil bidra til fortsatt vekst og styrke Inwidos markedsposisjon i Norge.

Krohnstad får kontorplass ved selskapets hovedkontor i Bergen, men med ansvar for å lede og styrke salgs-arbeidet i hele landet vil han være tett på sentrale distrikter og tilhørende distriktsansvarlige.
- Vi ser at nærhet til markedet og tilgjengelighet for kundene våre har vært en sentral suksessfaktor for oss, og dette kommer fortsatt til å være et fokus, sier Fantoft.

Inwido har de siste to årene bygget opp flere geografiske områder som blir ivaretatt av Distriktsansvarlige med lokal tilhørighet og kunnskap. I september 2017 gjorde Inwido-konsernet en strategisk endring i organisasjonen ved å slå sammen for-retningsområdene Norge og Sverige.

- Noe av bakgrunnen for dette var å ytterligere styrke Inwido sin konkurransekraft i Norge, med ambisjon om å innta markedsposisjon som en av de ledende leverandørene av vinduer og dører også i det norske markedet. Henry sin solide salgs- og markedserfaring vil være med å styrke denne satsingen, sier Fantoft.

Henry Krohnstad tiltrer stillingen som Salgsdirektør i selskapet innen 1. april 2018.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår