Ny salgsansvarlige for Armacell Norge

 
Ny salgsansvarlige for Armacell NorgeØivind Kaspersen, ny salgsansvarlig hos Armacell Norge
Øivind Kaspersen er ansatt som salgansvarlig for Norge i den nord-Europeiske salgseneheten hos Armacell GmbH.

- Øivind er en familiefar på 43 år fra Asker og har mer enn 15 års erfaring fra markedsføring og salg av tekniske produkter til byggebransjen. Han er allerede i aktivitet i det norske markedet og er tilgjengelig for spørsmål om våre produkter og sortimentet fra dag 1. Han vil i tillegg få teknisk støtte av tekniske sjef for Norden, Bjørn Frostmann, som har nesten 30 fartstid i firmaet og som kjenner det norske isoleringsmarkedet bedre enn mange andre.

- Med Øivind Kaspersen i gruppen, har vi fått en erfaren proff til vårt salgsteam. Allerede fra dag en, er han tilstede for våre norske kunder med råd og tips, og bidrar med å gi våre forretningspartner den gode servicen de forventer seg, sier Håkan Smedbro, nordisk salgssjef i Armacell Nordic, i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår