Ny regionsjef for Preem Midt-Norge

 
Ny regionsjef for Preem Midt-NorgeBilde: Trond Ivar Jahren
Preem Norge har ansatt Trond Ivar Jahren som ny regionsjef for selskapets aktiviteter i Midt-Norge. Han vil være ansvarlig for salg av Preem sine fremtidsrettede produkter og bidra til ytterligere vekst for Preem i Midt-Norge.

Trond Ivar Jahren er utdannet bygg- og anleggs-ingeniør og har bred erfaring fra bygg og anleggsbransjen der han bl.a. har vært ansvarlig for oppbygging av egen virksomhet. Han har jobbet med å bygge kunderelasjoner og kundetilfredshet i mange år og har den riktige kompetansen til å bygge Preem som merkevare i Midt-Norge.

- Med ansettelsen av Trond Ivar Jahren som ny regionsjef for Preem i Midt-Norge styrker vi vår stilling i dette viktige markedet. Vi har inntatt en ledende posisjon som leverandør av fremtidsrettede og bærekraftige drivstoffprodukter og vi ser frem til å lansere en rekke nye spennende produkter i fremtiden-, sier daglig leder Ketil Thorsen i Preem Norge.

- Preem er godt posisjonert som en sterk og viktig aktør i omstillingen mot et bærekraftig samfunn med nye løsninger. Jeg er derfor både stolt og glad over å begynne i Preem og håper at min erfaring i kombinasjon med den interne kompetansen som finnes i Preem kan bidra til at vi skaper en spennende fremtid-, sier Trond Ivar Jahren.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår