Ny regionsjef for Preem Midt-Norge

 
Ny regionsjef for Preem Midt-NorgeBilde: Trond Ivar Jahren
Preem Norge har ansatt Trond Ivar Jahren som ny regionsjef for selskapets aktiviteter i Midt-Norge. Han vil være ansvarlig for salg av Preem sine fremtidsrettede produkter og bidra til ytterligere vekst for Preem i Midt-Norge.

Trond Ivar Jahren er utdannet bygg- og anleggs-ingeniør og har bred erfaring fra bygg og anleggsbransjen der han bl.a. har vært ansvarlig for oppbygging av egen virksomhet. Han har jobbet med å bygge kunderelasjoner og kundetilfredshet i mange år og har den riktige kompetansen til å bygge Preem som merkevare i Midt-Norge.

- Med ansettelsen av Trond Ivar Jahren som ny regionsjef for Preem i Midt-Norge styrker vi vår stilling i dette viktige markedet. Vi har inntatt en ledende posisjon som leverandør av fremtidsrettede og bærekraftige drivstoffprodukter og vi ser frem til å lansere en rekke nye spennende produkter i fremtiden-, sier daglig leder Ketil Thorsen i Preem Norge.

- Preem er godt posisjonert som en sterk og viktig aktør i omstillingen mot et bærekraftig samfunn med nye løsninger. Jeg er derfor både stolt og glad over å begynne i Preem og håper at min erfaring i kombinasjon med den interne kompetansen som finnes i Preem kan bidra til at vi skaper en spennende fremtid-, sier Trond Ivar Jahren.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår