Ny produksjonslinje for EPS-betong er innviet

 
Ny produksjonslinje for EPS-betong er innvietFinja er et svensk familieselskap som ble grunnlagt i 1957, og er i dag et av landets ledende innen betongbransjen.Overgangen til ny emballasje betyr en fordobling når det gjelder produksjon av selskapets tre EPS-varianter, dvs. lettvektsoppfylling for gulv. (Foto: Finja).
Finja har innviet en ny produksjonslinje på fabrikken i Hässleholm, Sverige, der EPS-betong nå produseres og emballeres i slitesterke plastsekker. Den nye linjen er et tilskudd til Finjas produksjon av gulvprodukter.

Overgangen til ny emballasje betyr en fordobling når det gjelder produksjon av selskapets tre EPS-varianter, dvs. lettvektsoppfylling for gulv skriver selskapet i en pressemelding. Disse finnes nå i fuktsikker plastsekker som har en mindre påvirkning på miljøet enn nåværende emballasje og er dessuten 100 % gjenvinningsbar. Endringen til plastsekker innebærer at produktenes holdbarhet fordobles fra 12 til 24 måneder.

– Finjas nyeste produksjonslinje for EPS-betong er en av mange investeringer som er gjort de siste årene for å møte etterspørselen og samtidig sørge for at Finja er godt rustet til å møte kundenes fremtidige behov, sier Patricio Villarroel, adm. dir. hos Finja Betong i en meldingen.

Finja er et svensk familieselskap som ble grunnlagt i 1957, og er i dag et av landets ledende innen betongbransjen. Virksomheten omfatter alt fra konstruksjonsløsninger for murt og pusset bygging til sand, spesialmørtel og prefabrikerte totalløsninger for boliger, kontorer, industri og landbruk. I dag sysselsetter Finja nærmere 800 personer og har et omsetningsmål på to milliarder kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår