Ny økonomidirektør i Protan

 
Ny økonomidirektør i Protan
Ole Morten Broch-Nielsen (49) har tiltrådt stillingen som økonomidirektør i Protan AS. Broch-Nielsen er registrert revisor, cand. mag. fra Universitetet i Oslo, Løytnant fra Hæren og har hatt flere CFO stillinger i ledende norske handelsselskaper, blant annet lavpriskjeden Europris.

– Det er flere sider ved Protan som interesserer meg spesielt. Protan er et norskeid industrikonsern i kraftig vekst både i Norge og internasjonalt, har fokus på innovasjon og tilbyr nye løsninger som er etterspurt i markedet. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene fremover, sier Broch-Nielsen.

Solid og spennende bakgrunn
Broch-Nielsen kommer fra stillingen som finansdirektør i Europas ledende parfymerikjede, Douglas Nordic. I perioden 2011 til 2014 var han CFO i Europris og sentral i forberedelsene til børsnoteringen i 2015. Han har hatt stillingen som CFO i Validus AS, det som vi i dag kjenner som Tax-free i Norge sammen med tyske Heinemann.

- Jeg er svært glad for å kunne ønske Ole Morten velkommen til Protan. Han har en solid og variert bakgrunn fra varehandel, e-handel og internasjonale selskap med sterk vekst, og vil tilføre vår virksomhet og vår finansfunksjon viktig kompetanse, sier konsernsjef Erik Øyno.

Fokus på miljø og bærekraftige løsninger
Eiendoms- og byggesektoren står overfor store forandringer i møte med krav til miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Protan er verdensledende innen membranteknologi og tilbyr produkter med EPD miljødeklarasjon. Takbelegg fra Protan installeres uten bruk av fossil energi, og har et livsløp med lavt CO2 fotavtrykk. Broch-Nielsen er overbevist om at selskaper som bidrar til bærekraftig utvikling har et konkurransefortrinn, og har stor tro på Protans nye løsning for vannfordrøyning på tak.

- Jeg fulgte høstens lansering av takløsningen BlueProof med stor interesse. BlueProof bidrar til å beskytte verdier i byer og tettsteder hvor dagens avløpsnett ikke klarer å ta unna for kraftige regnskyll. Det føles bra å være med på å lede et konsern som har fokus på å utvikle løsninger for samfunnsutfordringer, sier Broch-Nielsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle