Ny medlemsrekord i OBOS

 
Ny medlemsrekord i OBOSUng satsing bidro til ny medlemsrekord i Obos i fjor. - I år vil vi satse spesielt på å nå barnefamiliene, sier Clarisse Ase Ovrum, leder for medlemsavdelingen . (Foto: Nadia Frantsen).
Etter rekordvekst i fjor har Norges største boligbyggelag over 473 000 medlemmer. – Satsingen på å nå unge med gode og relevante medlemstilbud har virket, sier Clarisse Aase Ovrum i Obos.

Over 27 000 tegnet medlemskap i fjor, det er en økning på sju prosent fra 2018. Den største veksten var i Oslo-området hvor Obos bygger mest, men oppgangen var betydelig også i andre deler av landet hvor Obos trapper opp boligbyggingen.

En betydelig del av veksten i 2019 skyldes at mange i alderen 20 til 29 år fant veien til Obos. Dermed endte året med 473 386 betalende medlemmer.

– I år vil vi satse spesielt på å nå barnefamiliene med våre attraktive medlemstilbud. Den største andelen av OBOS-medlemmer er mellom 30 og 45 år, vi vil derfor ha større fokus på denne gruppen når vi tilbyr nye medlemstilbud, samtidig skal vi fortsatt anstrenge oss for å nå unge med relevante tilbud, sier Clarisse Aase Ovrum, leder for medlemsavdelingen, i Obos i en pressemelding.

Mange brukte forkjøpsretten

Mange oppgir forkjøpsretten til over 90 000 boliger som den viktigste grunnen til å være medlem. I fjor ble denne retten benyttet av 1897 medlemmer på boligjakt, noe som er en liten økning fra året før.

Mye å spare 

Svært mange medlemmer brukte fordelene sine i fjor. Det ble til sammen handlet for 510 millioner kroner med Obos-rabatt. Aller mest ble det handlet hos Maxbo, Kitch'n og Apollo. Her ble det til sammen gjort over 200 000 kjøp med rabatt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår