NY MEDARBEIDER INNEN BRANNSIKKERHET FOR BYGNINGER, OSLO, FREDRIKSTAD ELLER DRAMMEN (28923)

 
NY MEDARBEIDER INNEN BRANNSIKKERHET FOR BYGNINGER, OSLO, FREDRIKSTAD ELLER DRAMMEN (28923)
Vil du utvikle deg innen ledelse og fag? Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter og vi trenger derfor nye, dyktige medarbeidere innen Brannsikkerhet til vår avdeling for Bygninger. – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

FÅ LEDERANSVAR FOR SPENNENDE OPPDRAG INNEN BRANNSIKKERHET
Ønsker du å være del av et dyktig og kvalitetsbevisst team, er dette rollen for deg. Her vil du være med å bidra på komplekse prosjekteringsoppgaver innenfor brannsikring. Din rolle vil være avgjørende for teamets gjennomføringsevne og for å bygge videre kompetanse innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene.

COWI har ett av Norges ledende fagmiljø innen brannsikring. Vårt brannsikringsteam planlegger komplett brannsikkerhet med prosjektering av tiltak innen alle fagdisipliner. Vi har sentral godkjenning for høyeste tiltaksklasse og kan foreta brannteknisk prosjektering av alternative løsninger ved analyse. Det gir frihet i utformingen av bygninger og ivaretar arkitektoniske og praktiske behov.  
Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasentre, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

DU BEVARER OVERBLIKKET OG DELER KUNNSKAP
Du har bransjeerfaring og kompetanse innen brannprosjektering eller er nyutdannet. Vi forutsetter at du har en mastergrad eller er sivilingeniør. Det kan også være at du er branningeniør, og alternativt har du en bachelorgrad med spesialisering innenfor brannsikkerhet.
Du kjenner deg igjen i flere av følgende utsagn:
• Du har evne til å veilede prosjektmedarbeidere, tilrettelegge for flerfaglige samarbeid samt prosess- og helhetsforståelse
• Du har interesse for prosjekt-/oppdragsledelse, og forstår hvordan en leder flerfaglige oppdrag
• Du er faglig sterk
• Du motiveres av å jobbe tett opp mot marked og kunder, og du er relasjonsskapende
• Du er en aktiv relasjonsbygger og har evne til å gripe muligheter for nye oppdrag
• Du er selvstendig og initiativrik, og du ønsker å bidra til utviklingen i teamet og i divisjonen
Vi er ute etter deg som er liker å utvikle deg selv og andre, er nysgjerrig på ny kunnskap og er en pådriver for å dele kunnskap med resten av teamet. I tillegg er du strukturert, har høy arbeidskapasitet og god prosesskompetanse. Det må påregnes noe reising i jobben.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.
• Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
• Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
• Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
• Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
Søknadsfrist: 31.05.2018
Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren
Kontaktperson: Øyvind Bråten, seksjonsleder, tlf.: 932 47 550, e-post: oybr@cowi.com

Søk her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår