Ny markedssjef i Multiconsult

 
Ny markedssjef i MulticonsultRolf Maurseth er ny markedssjef i forretningsområdet Bygg & Eiendom i Multiconsult-gruppen. Foto: Hundven Clements Photography
Rolf Maurseth er fra 1. desember 2019 ny markedssjef i forretningsområdet Bygg & Eiendom i Multiconsult-gruppen. Han vil kombinere denne rollen med dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur.

Maurseth har arbeidet i LINK arkitektur i 28 år, var en av gründerne av selskapet og har hatt sentrale lederstillinger i en årrekke. Han har derfor også hatt en sentral rolle i utviklingen av selskapet til å bli Norges største arkitektkontor. Etter at Multiconsult ASA overtok eierskapet av LINK arkitektur har Rolf sittet i ledergruppen for konsernets forretningsområde Bygg & Eiendom. Han kjenner derfor også godt til rådgivervirksomheten i Multiconsult.

– Det var derfor et ganske naturlig valg å se til Rolf når vi skulle finne ny markedssjef for Bygg & Eiendom. Rolf Maurseth er svært markedsrettet og er flink til å bygge kunderelasjoner. Han har lang erfaring i bransjen og har spisskompetanse innen arkitektur og bærekraft, sier Lars Opsahl, konserndirektør Salg i Multiconsult i en pressemelding.

Bærekraft sentralt
- Jeg gleder meg til å ta fatt i denne jobben. Jeg brenner for mye og bærekraft står sentralt, og spesielt samspill og grønn forretningsutvikling i bygg- og eiendomssektoren. Som en stor aktør har vi et ansvar for å veilede våre kunder til å ta gode og bærekraftige valg. I dette ligger både bærekraftige materialvalg, energieffektivitet, livsløpstankegang og fleksibilitet i bygningsmassen, sier Rolf Maurseth.

Multiconsult har det siste året jobbet systematisk med kompetansehevning innenfor bærekraftig prosjektering, arkitektur og rådgivning for alle fagmiljøer. Selskapet er også aktivt med i Klima 2050, et senter for forskningsbasert innovasjon, blant annet ved å ha rollen som styreleder.

– Det å kunne tilby kunder gode beslutningsgrunnlag knyttet til bærekraftige løsninger i alle typer prosjekter vil være en forutsetning for være en sentral aktør i fremtiden også. Dette har Multiconsult stort fokus på og jeg ønsker gjennom markedssjefsrollen å styrke dette fokuset ytterligere, sier Maurseth.

Maurseth er utdannet Siv. Ark ved Arkitekthøyskolen i Oslo og har en Bsc. fra Bartlett School of Architecture and Environmental Studies i England.

Bred kompetanse
Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering, arkitektur og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge, Skandinavia og internasjonalt benyttes 110 års erfaring til å skape ny og bærekraftig historie. Selskapet fokuserer på muliggjøring hvor erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant nær 3000 medarbeidere er sentralt.

Multiconsult hadde i 2018 en omsetning på konsernnivå på 3,35 milliarder kroner. Forretningsområdet Bygg & Eiendom stod for om lag halvparten av dette. Av store prosjekter som pågår for tiden, kan nevnes samlokaliseringen av Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen på Campus Ås, det nye Munch-museet og nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika og flere sykehusprosjekter som nye Drammen sykehus og nye Tønsberg sykehus.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår