Ny leder for Rejlers Telecom Region Nord

 
Ny leder for Rejlers Telecom Region Nord- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Rejlers, sier Tommy Skogheim Johansen. Foto: Telia
Tommy Skogheim Johansen er ansatt som ny leder for Telecom Region Nord i Rejlers. Han kommer fra stillingen som dekningssjef i Telia Norge, og tiltrer 1. september.

Rejlers feltingeniører sørger for at norske mobilnett og kringkastingsnett fungerer i all slags vær. I tillegg utfører selskapet utbyggings- og ombyggingsoppdrag i de samme nettene. Det er dette arbeidet Tommy nå vil lede i Midt- og Nord-Norge, i tillegg til at han vil arbeide med forretningsutvikling og produktutvikling.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Rejlers, sier Tommy Skogheim Johansen. Rejlers er et veldig spennende selskap, med en solid posisjon innenfor drift og utbygging av telekomnett. I tillegg har Rejlers-konsernet ekspertise innenfor mange andre områder, som energi, elkraft, jernbane, samt design, utvikling og forvaltning av IT-løsninger. Jeg ser fram til å jobbe i et miljø som dekker så mange viktige områder innenfor digitalisering.

- Vi er veldig glade for å kunne ønske Tommy velkommen i Rejlers, sier Geir Løvnes, sjef for Rejlers Telecom. Tommy har en enorm erfaring etter mange år i telekom, både innen teknologi, drift, utbygging og ikke minst innen ivaretakelse av kunder. Gjennom ansvaret som Telias dekningssjef har han i mange år frontet Telias dekningsutbygging og utbyggingen av det mobile bredbåndsnettet som i dag er en realitet.

- Velfungerende telekom og spesielt trådløs kommunikasjon er avgjørende for den sterkt voksende digitaliseringen. Rejlers satser stort innen fysisk infrastruktur og ansettelsen av Tommy Skogheim Johansen er et av flere tiltak vi gjennomfører for å øke våre konkurransefortrinn, sier Thomas Pettersen, administrerende direktør i Rejlers Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle