Ny leder for mesterbrevordningen

 
Ny leder for mesterbrevordningen
Heidi Tveide er ansatt som ny daglig leder for mesterbrevordningen. Hun kommer fra stillingen som fagopplæringssjef i Aust-Agder fylkeskommune.

– Vi er svært glad for at Heidi takket ja til stillingen som daglig leder i sekretariatet. Hennes kompetanse og erfaring vil komme godt med i det arbeidet vi skal gjøre framover, sier leder av Mesterbrevnemnda Aksel Hagen i en pressemelding.

- Trepartssamarbeidet om mesterbrevordningen, som består av Nærings- og fiskeridepartementet, NHO og LO, er nå tydelige på at det skal satses på mesterbrevordningen framover. Vi er derfor svært fornøyde med at vi får Heidi med på laget, og vi gleder oss sammen med henne til å ta fatt på utviklingsarbeidet som følger av denne satsingen, sier Hagen.

Heidi Tveide har mange års erfaring fra yrkesfagområdet i Aust-Agder fylkeskommune. Hun har lang fartstid som leder og erfaring fra kompetanseutvikling på yrkesfagfeltet og fra politikken.

- Jeg gleder meg til å tiltre stillingen, og det er en ære å bli gitt denne tilliten. Jeg håper min tidligere erfaring både fra privat og offentlig sektor samt mitt hjerte for fag- og yrkesopplæringen skal bidra til å bringe mesterbrevordningen videre i ønsket retning, sier påtroppende daglig leder Heidi Tveide.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår