Ny leder for ÅF i Bergen

 
Ny leder for ÅF i BergenBeate Almli Hagland, foto: Jannice Bårtvedt
ÅF samler virksomhetene i Bergen og blir en større aktør innen prosjektadministrasjon og rådgiving.

Beate Almli Hagland får ansvaret for å lede og utvikle ÅF sin samlede virksomhet i Bergen fra 1. oktober. ÅF leverer både rådgivende ingeniørtjenester og prosjektadministrasjon til markedet i Bergen og på Vestlandet, og disse avdelingene er nå samlokalisert i Conrad Mohrs vei 23 B.

Beate Almli Hagland kommer fra stillingen som senior prosjektleder i Sweco Norge AS, der hun den siste tiden har vært prosjektleder for Swecos regulerings- og prosjekteringsoppdrag for Bybanen fra sentrum til Fyllingsdalen. Før dette var Beate sentral i å bygge opp Swecos miljø for prosjektadministrasjon i Bergen. Beate er utdannet innen elektro og automasjon og har bred erfaring fra ulike tekniske fagområder, prosjektledelse og ledelse i virksomheter innen marine, bygg, anlegg og industri.

- Vi skal vokse innenfor fagområdene der ÅF allerede er etablert, samtidig som vi skal bygge oss opp til å kunne ta tverrfaglige oppgaver. Vi er på jakt etter erfarne fagfolk som kan styrke oss innen prosjektadministrasjon og rådgivende ingeniørtjenester, men også innen nye fagområder. ÅF i Bergen skal vokse med kvalitet, sier Beate Almli Hagland.

ÅF er for tiden involvert i flere prosjekter i Bergen, som Nytt TINE meieri Bergen på Flesland og biogassanlegg for Bergen kommune, og har nylig fått rammeavtale med Bybanen Utbygging.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle