Ny kvalitetssjef i Peab Eiendomsutvikling

 
Ny kvalitetssjef i Peab EiendomsutviklingHanne Bjørseth. Foto: Nicolas Tourrenc.
Hanne Bjørseth (53) er ansatt som kvalitetssjef i Peab Eiendomsutvikling.

Bjørseth kommer fra stilling som prosjektleder i WSP Prosjektledelse, hvor hun også hadde rollen som miljøleder.

− Jeg er veldig glad for at Hanne ønsket å begynne hos oss. Hennes kompetanse og erfaring var akkurat det vi så etter, for å systematisere og øke farten i vårt arbeid med å være en bærekraftig eiendomsutvikler. Hun skal først og fremst jobbe med videreutvikling av vårt kvalitets- og styringssystem. Videre står miljøsertifisering av boligprosjektene sentralt på agendaen. Sist, men ikke minst, skal hun jobbe med standardisering av våre prosjekter, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Peab Eiendomsutvikling i en pressemelding.

Opprinnelig er Bjørseth utdannet innen reiseliv, og har blant annet jobbet i GRIP, en stiftelse for bærekraftig produksjon og forbruk. Siden 2008 har hun vært ansatt i WSP Prosjektledelse, og de siste 5 årene utleid til Bane Nor og Follobaneprosjektet. Der jobbet hun som kvalitets- og miljørådgiver, og hadde hovedansvar for prosjektets ledelsessystem, revisjoner og risikoanalyser.

− Etter over 20 år som konsulent, utleid til ulike virksomheter og prosjekter, synes jeg det er veldig spennende å gå inn i en rolle som kvalitetssjef hos Peab Eiendomsutvikling. Jeg ønsker å arbeide langsiktig med utvikling av kvalitet, miljø og HMS, og opplever det som meningsfylt å få bidra til dette i Peab, sier Bjørseth i meldingen.

Bjørseth har siden 2014 sittet som medlem i Etisk råd, Kiwa Teknologisk Institutt AS og Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering AS. Siden 2007 har hun sittet som medlem i Standard Norges komité for miljøstyring.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår