Ny kontrakt til Consto Anlegg Øst

 
Ny kontrakt til Consto Anlegg ØstIllustrasjonen viser ny fylkesveg 166 og gang- og sykkelveg under Rørosbanen blir
Statens vegvesen har skrevet kontrakt med Consto Anlegg Øst om bygging av tiltak på fylkesveg 166 i Løten sentrum. Tiltakene vil bedre trafikksikkerheten og fremkommeligheten for alle trafikantgrupper i Løten sentrum.

Statens vegvesen skal på vegne av Hedmark fylkeskommune gjøre følgende tiltak i Løten sentrum:

◾Erstatte dagens jernbaneundergang på fylkesveg 166 Skolevegen med en ny undergang. Den nye undergangen vil være bredere og høyere enn dagens undergang. 
◾Bygge om krysset mellom fylkesveg 166 Skolevegen og fylkesveg 167 Stasjonsvegen til en rundkjøring.
◾Tilpasse bruløsningen for jernbanen til dobbeltspor.
◾Etablere gang- og sykkelveg langs fylkesveg 166 Skolevegen på strekningen fra krysset med Stasjonsvegen til krysset med Kildevegen.
◾Erstatte dagens avkjørsler tilknyttet Skolevegen med felles adkomster.
◾Tilrettelegge for støyskjermingstiltak som vil forbedre støyforholdene for beboerne i området.
◾Tilpasse vegløsningene i henhold til krav om universell utforming og fremtidig transportutvikling i og gjennom Løten sentrum.

Statens vegvesen har undertegnet kontrakt med entreprenørfirmaet Consto Anlegg Øst som skal bygge nevnte tiltak i Løten sentrum. Tiltakene vil bedre trafikksikkerheten og fremkommeligheten for alle trafikantgrupper.

Anleggsarbeidene vil starte i løpet av kort tid og sluttføres i juli 2019. Statens vegvesen vil i løpet av kort tid sende ut mer informasjon om trafikale konsekvenser av anleggsarbeidene.
 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår