Ny konsernsjef i NRC Group ASA

 
Ny konsernsjef i NRC Group ASA
Konsernsjef Øivind Horpestad meddelte styret sommeren 2018 at han ønsket å tre tilbake som konsernsjef i NRC Group i løpet av 2019. Styret tilsatte Henning Olsen i går som ny konsernsjef.

Styret har siden det arbeidet aktivt med å finne hans arvtaker.

Horpestad har gjennom de siste ni år vært sentral i etableringen og utviklingen av NRC Group, først som grunder og leder av Team Bane og som konsernsjef siden våren 2016. I løpet av de siste årene har konsernet etablert seg som Nordens ledende entreprenør innenfor jernbaneinfrastruktur. Dette har skjedd gjennom flere oppkjøp og fusjoner, og konsernet har nå en sterk plattform for videre vekst og utvikling. Horpestad har vært helt sentral i denne utviklingen. Styret takker Horpestad for den viktige rollen han har hatt i NRC Group. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Henning Olsen kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen hvor han siden 2016 har hatt ansvar for virksomhetsområdet Bygg. Han har før dette vært leder av AF Eiendom, økonomidirektør i AF Bygg Oslo og konserncontroller. Før Olsen kom til AF Gruppen i 2010, har han jobbet i Statkraft og Boston Consulting Group. Han er utdannet siviløkonom på BI (2003).

Olsen har omfattende erfaring fra å lede prosjektorientert virksomhet. Dette inkluderer oppfølging og styring av prosjekter, strategi & forretningsutvikling, samt M&A. Styret mener Olsen har de faglige og personlige egenskaper som skal til for å lede og utvikle NRC Group videre, og er svært glad for at han i løpet av våren vil tiltre i sin nye rolle.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår