Ny konsernledelse i Jatak Are Treindsutrier

 
Ny konsernledelse i Jatak Are Treindsutrier
Marthe Lie blir konsernleder i Are Treindustrier. Hun får støtte av Ole Kristian Lund som visekonsernleder/teknisk direktør. Lie kommer fra stillingen som leder for økonomi og forretningsutvikling i virksomheten.

Lie er utdannet sivilingeniør fra NTNU, innen industriell økonomi og teknologiledelse.

- Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten fra styret og øvrig ledelse i Are Treindustrier, og ser frem til å arbeide sammen med dem, ansatte og andre partnere for å styrke og videreutvikle Are Treindustrier de kommende årene, sier hun i en melding fra selskapet.

- 2018 var et begivenhetsrikt år for virksomheten. Vi er svært glade for å ha fått med Jatak Ringsaker og Jatak Kaupanger laget, og betjener nå store deler av Sør-Norge med våre produkter og konsepter innen industrielt trebyggeri. Vi står midt i en spennende tid i en bransje preget av både markedsmessige og teknologiske endringer. Dette gir noen muligheter, og Are Treindustrier skal ta en tydelig posisjon i det norske markedet, som en markedsorientert og innovativ kompetansebedrift, sier Lie videre.

Are Treindustrier AS omfatter virksomhetene Are Brug AS, Norsk Takstol AS, Jatak Kaupanger AS og Jatak Ringsaker AS. Virksomheten har cirka 175 ansatte, og omsatte i 2018 for cirka 300 MNOK. Virksomheten er en del av den medlemseide kjeden Jatak.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår