Ny kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen

 
Ny kommunikasjonsdirektør i AF GruppenKnut Ekern startet som kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen 1. april. Foto: AF Gruppen
Knut Ekern har tiltrådt som kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen ASA.

Knut Ekern (født 1973) kommer fra IT-selskapet Tieto og begynte i stillingen 1. april. Knut er utdannet siviløkonom og har blant annet bakgrunn som seniorrådgiver i Gambit Hill & Knowlton, konstituert direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Entra Eiendom og kommunikasjonsdirektør i Mamut. Han har bred erfaring som rådgiver i en rekke børsnoteringer, endringsprosesser, oppkjøp og fusjoner, og har tidligere jobbet i Software Innovation, Woldsdal & Partnere og Leo Burnett.

– Med Knut får vi god kommunikasjonsfaglig kompetanse og han tilfører nye perspektiver og bred forståelse for samfunnsoppdraget vårt. Vi er veldig glade for å få Knut med på laget, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding.

– AF Gruppen er et uhyre spennende selskap som har oppnådd lønnsom vekst over tid. Ambisjonen om å bidra til langsiktig verdiskaping tuftet på god drift og kontinuerlig forbedring tiltaler meg veldig. Jeg gleder meg til å bidra til å bygge konsernet videre, sier Knut Ekern.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår