Ny Key Account Manager i Securelink

 
Ny Key Account Manager i Securelink
Hannes Hartin har nylig tiltrådt som ny Key Account Manager i Securelink Norge. Han vil være ansvarlig for å utvikle IT sikkerhet for både eksisterende og nye kunder, med fokus på utfordringene det norske markedet møter i dag og i fremtiden.

Han vil også bistå kunder med å ta viktige strategiske beslutninger innenfor IT sikkerhet med hensyn til personell, prosesser og teknologi. Hannes Hartin har bred erfaring innenfor IT sikkerhet for både private bedrifter og offentlige virksomheter. Han er utdannet bachelor i økonomi og International Business fra Linnéuniversitetet i Kalmar.

- Hannes Hartin vil styrke vår kompetanse innenfor IT sikkerhet og vil ha ansvar for både nye og eksisterende kunder til å møte dagens og fremtidens utfordringer og problemstillinger innenfor IT sikkerhet. Han vil være med å bidra til at våre kunder skal kunne fokusere på kjernevirksomheten på en sikker måte, sier Country Manager Thomas Kronen i Securelink Norge.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår