Ny HR-sjef i Firesafe

 
Ny HR-sjef i FiresafeBildet: Heidi Abantao
Heidi Abantao blir ny HR-sjef i Firesafe Norge, Nordens ledende aktør innen brannsikring. Hun er opptatt av to ting: Å være ute i felten og få flere kvinner inn i ledelsen.

– Som HR-sjef vil jeg ha overordnet ansvar for Firesafes personalpolitikk og kompetanseutvikling, i tillegg til oppgaver knyttet til HMS og kvalitet. Vårt mål er å være en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte, og å være en foregangsbedrift innen HMS, sier Abantao i en pressemelding.

Abantao jobber allerede i Firesafe som HMS- og kvalitetsansvarlig, og vil beholde det tidligere arbeidsansvaret i ny stilling. Hun er utdannet fysioterapeut, med videreutdanning innen organisasjonspsykologi og arbeidsmedisin.

Firesafe har om lag 500 ansatte i Norge gjennom datterselskapene Firesafe Tech, Christiania Brannteknikk og Firesafe Energy. Hun fremhever at den viktigste oppgaven som HR-sjef blir å skape verdi for lederne i Firesafe.

– Da må jeg være ute i avdelingene hvor arbeidet skjer, og da mener jeg ikke å bare stikke innom avdelingen, men å være ute i felten blant serviceteknikerne og montørene våre. - Det er mye bra som kan gjøres fra hovedkontoret i Lørenskog, men absolutt ikke alt. Å bli sett som medarbeider er svært viktig, sier Abantao.

– I tillegg er jeg opptatt av at vi skal få flere kvinner inn i ledelsen. Ikke for å pynte på statistikken, men fordi jeg mener det er et viktig grep for å skape verdi. Det er et mål jeg deler med administrerende direktør Morten Ameln, og noe jeg gleder meg til å jobbe for, avslutter Abantao.

Fakta:
Firesafe er Nordens største selskap innen brannsikring, og Norges ledende aktør innen brannteknisk rådgivning og installasjon, samt kontroll og service av branntekniske installasjoner. Selskapet har kontorer i de fleste større byene i Norge, i tillegg til Danmark, Sverige og Finland.  Firesafe ble etablert i 1981 og konsernet har om lag 660 ansatte og en årlig omsetning på MNOK 800. Selskapets hovedkontor er i Oslo.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår