Ny generasjon smarte, mobile drivsystemer

 
Ny generasjon smarte, mobile drivsystemerBildet: Compactus Dynamic II innbefatter nye funksjoner og i tillegg en app. Du kan koble appen til betjeningspanelet via wifi og konfigurere funksjoner som adgangskontroll, tilkoble RF-ID-koder eller kort, koble inn ventilasjonsmodus og energisparemodus.
Bruynzeel Storage Systems lanserer «Compactus Dynamic II», den nye generasjonen av smarte, mobile drivsystemer.

- Mobile lagringssystemer har en rekke fordeler sammenlignet med statiske hyller. For eksempel utnytter mobile hyller den tilgjengelige plassen mest mulig, ved at de bare trenger én enkelt gangsone, noe som nesten dobler lagringskapasiteten til systemet ditt, skriver Bruynzeel Storage Systems AS i en pressemelding

Systemet er utstyrt med betjeningspanel, og flytter nå hele blokker av vogner. Systemet leveres med et nytt selvforklarende betjeningspanel med spak, hvor du enten kan dra i spaken eller velge arbeidsgang på skjermen. Skjermen har en innebygget nærhetssensor og RF-ID / NFC-lesere.

Compactus Dynamic II innbefatter nye funksjoner og i tillegg en app. Du kan koble appen til betjeningspanelet via wifi og konfigurere funksjoner som adgangskontroll, tilkoble RF-ID-koder eller kort, koble inn ventilasjonsmodus og energisparemodus. Dynamic II har også en meldingsfunksjon via epost som betyr at hvis systemet skulle svikte, kan du sende inn feilrapport via appen.

- Systemet kommer også med ekstra sikkerhetsfunksjoner som innbruddsvarsling, automatisk stopp når motstand registreres, nødstoppbryter og passiv sikkerhet som tvinger bruker til å sjekke om det er andre personer i anlegget, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår