Ny flytende forankringsplugg fra Würth

 
Ny flytende forankringsplugg fra WürthBildet: Würth lanserer den flytende forankringspluggen WIT FIX
WIT FIX er et kjemisk anker for lette innfestinger i alle forankringsunderlag. Massen injiseres i et rengjort borehull og herder i løpet av tre til fem minutter. Massen er ideell for bruk i både eksisterende og nye borehull.

Du har kanskje opplevd å stå midt i arbeidet og mangle plugg med riktig diameter – eller boret er avvikende?

Smart å ha på lur
- Den manglende pluggen blir kostbar hvis du blir nødt til å avbryte arbeidet og dra til butikken. Det kan være smart å ha WIT FIX på lur, sier produktsjef Magnus Stensaas hos Würth i en pressemelding.
En av de store fordelene med denne løsningen er at du ikke trenger å ta hensyn til størrelsen på borehullet eller diameteren på boret.

Sterk løsning
Injisere den flytende to-komponent polyuretanmassen rett i hullet og la det herde i tre til fem minutter. Så er det bare å skru til, forteller Stensaas.
Pluggen blir svært sterk: - Her som ofte ellers er det underlaget som bestemmer hvor kraftig et oppheng blir.

Alt inkludert
WIT FIX kan pusses ned og slipes - den er også overmalbar. WIT FIX kan fungere som en universal problemløser og reparasjonskit og hører naturlig med i verktøykassen når man bedriver renoveringsarbeid.
- Alt du trenger følger med i den hendige forpakningen. Patronen inneholder 25 ml, det er to blanderør og to netthylser i pakken, forteller Stensaas.

Mange muligheter
- Alle typer håndverkere er i målgruppen og vil ha nytte av denne, alt fra snekkere til rørleggere, og fagfolk i profesjonelle tekniske fag. Her er bruksområdene tilnærmet ubegrenset. WIT FIX er flytende og vil tette langt bedre enn en vanlig plast/nylonplugg, sier Stensaas avslutningsvis i pressemeldingen.

Se presentasjonsvideo her

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår