Ny distriktssjef for Vestlandet i Unidrain AS

 
Ny distriktssjef for Vestlandet i Unidrain AS
Erik Nilsen er ansatt som Distriktssjef for Vestlandet i Unidrain AS. Nilsen kommer fra stilling som Distriktssjef i Serres/Vieser Norge.

Nilsen tiltrer sin nye stilling 1. februar 2017.

- Vi er svært fornøyde med at Erik tiltrer stillingen som distriktssjef i Unidrain AS. Han har bred erfaring hos både grossistleddet og blant våre dyktige rørlegger kunder, han har et stort nettverk og god kunnskap om bransjen. Vi er trygge på at Nilsen er rett person til å implementere og videreutvikle merkevarene unidrain® og JAFO på Vestlandet, fastslår Markedssjef i Unidrain AS, Ståle Johannesen

Nilsen kommer fra stillingen som Distriktssjef i Serres/Vieser Norge. Han vil i Unidrain AS få ansvaret for salg og oppfølging av våre avtalepartnere samt opplæring og markedsaktiviteter på Vestlandet.

- Jeg ser på produktene til Unidrain som innovative og designledende. Unidrain har produkter som vil passe godt inn i morgendagens bad og hjemme-spa. Videre ønsker jeg å bidra til å etablere Unidrain som en av de tunge merkevarene i det norske markedet, sier Nilsen. JAFO er kjent for å ha produkter som til daglig kan være gode problemløsere i tillegg til å ha gode slukløsninger også. Så JAFO har et godt navn her på Vestlandet.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle