Ny direktør i IcopalTak

 
Ny direktør i IcopalTakBildet: Kenneth Johansen Kløw
Kenneth Johansen Kløw er ny direktør i Icopal. Han ser frem til å lede takentreprenørdelen av nye BMI Norge.

Kenneth Johansen Kløw er ny direktør i IcopalTak. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i kulde- og varmepumpeentreprenøren Eptec, samt Salgs- og markedssjef for Europa og Afrika i Mettler Toledo.

Med fagbrev som maskinarbeider, og deretter to grader som både Sivilingeniør og Siviløkonom, har han sammen med sin erfaring i ulike selskaper et solid grunnlag for å lede takentreprenøren IcopalTak i et tøft marked.

- Med den solide bakgrunnen fra både økonomi- og ingeniørfaget, i tillegg til en sterk kommersiell teft, kommer Kenneth til å tilføre entreprenørvirksomheten vår mye positivt. I tillegg har han solid prosjekterfaring og mange tanker og ideer som vil være til nytte for hele virksomheten, sier Håkan Magnusson, administrerende direktør i BMI Norge i en pressemelding.

Respekt for historien og fokus på kvalitet
IcopalTak har ni avdelinger spredt rundt i landet, og Kløw ser frem til å bli kjent med organisasjonen. Han er også veldig positiv til å fortsatt jobbe i byggebransjen og på entreprenørsiden.

- Det er veldig spennende det som skjer med nye BMI Norge, og IcopalTak som en del av det. Det er fortsatt en omstilling for alle, men det er en av tingene jeg ser frem til å lede selskapet gjennom, sier Kløw.

Merkevaren Icopal blir ikke borte med navneendring til BMI Norge, og skal videreføres på asfalt takbelegg.

- Nøkkelen til suksess i en slik virksomhet som IcopalTak er at vi klarer å gjennomføre prosjekter på en effektiv måte og med høy kvalitet. Icopal har et unikt merkenavn i Norge, og det skal vi respektere og bygge videre på fremover, sier Kløw. 

Fokus på rekruttering
En av utfordringene til IcopalTak og generelt i takbransjen er tilgangen på kvalifisert arbeidskraft, sertifiserte taktekkere.

- Rekrutteringen er absolutt noe jeg vil ha fokus på. Å bli taktekker er en spesialutdannelse som gir gode muligheter innen byggebransjen, og en jobb i IcopalTak betyr gode muligheter for videreutvikling i et stort konsern, sier Kløw.

Kløw begynte i stillingen 2. januar 2019 og vil ha base på hovedkontoret til BMI Norge på Fjellhamar. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår