Ny daglig leder i Maxbo Teknikk

 
Ny daglig leder i Maxbo TeknikkKnut Sigvartsen er utdannet cand. mag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har en master i økonomi og ledelse fra SDA Bucconi i Milano, Italia. (Foto: Løvenskiold-Vækerø).
Knut Sigvartsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Maxbo Teknikk.

Sigvartsen har erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og kommer fra stillingen som direktør for Oslo, Akershus og Buskerud i Oras as. Han har tidligere vært forretningsenhetssjef for Statoil (On- og Offshore) og innen Facility Management i Coor Service Management.

- Knut har lang erfaring fra bygg- og anleggsbransjen med ledende stillinger i Mesta as, og senest som administrerende direktør i Mesta Industri. Han har også vært konsulent i PricewaterhouseCoopers (PwC) og IMPAC Ltd, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold  i en pressemelding.

Sigvartsen er utdannet cand. mag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har en master i økonomi og ledelse fra SDA Bucconi i Milano, Italia.

Maxbo Teknikk har forbedret resultatene betydelig den senere tid, og har styrket sin posisjon i markedet som leverandør av forskalingssystemer og betongbyggevarer. Bedriften er godt rustet for videre vekst, og jeg ser frem til en fortsatt spennende utvikling med Knut Sigvartsen som daglig leder.

Han tiltrer stillingen 1. mars 2019.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår